Bakan Koca'dan Hastanelere Sürpriz Bayram Ziyareti
11 Mayıs 2022

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adıyaman’ı Ziyaret Etti

65609,1jpg.png

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Adıyaman’a gitti.

Bakan Koca, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ı ziyaretinin ardından düzenlenen basın açıklamasında, kentte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Salgın başladığından bu yana hastaneye yatış ve yoğun bakıma yatışta en düşük sayıların görüldüğünü aktaran Koca, şöyle konuştu:

“Ülkemiz genelinde görülen olumlu gidişat, Adıyaman’da da belirgin olarak hissedilmektedir. Koronavirüs süreci sağlık hizmetinin niteliği ve ulaşılabilirliği, sağlık altyapısının gücü ve sağlamlığı açısından Türkiye’nin dünyanın en iyi ülkelerinden biri olduğunu gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ulaştığımız seviyeyi daha da ileri taşımaya kararlıyız.”

Salgının giderek etkisini yitirdiğini anlatan Koca, şöyle devam etti: